Hav dine vitaminpiller stående på sengebordet, så du husker dem

Det er vigtigt, at du får dine vitaminpiller – og andre former for medicin for den sags skyld. Hvis du vil være sikker på, at du husker at få dine daglige vitaminer eller medicin, så er det en god idé at have dem stående på natbordet. Så er de det første, du ser, når du vågner, og det sidste, du ser, når du går i seng. Læs mere her.

Du skal have dine vitaminer

Det har stor indflydelse på din generelle sundhed og velvære, at du får dine daglige vitaminer, mineraler og andre former for medicin. Det kan dog være svært at huske at det hele i travl hverdag, hvor der er mange andre ting, der skal tages hensyn til. Derfor kan det være en god idé at have dem stående lige ved hånden på natbordet.

Når du placerer dine vitaminpiller, mælkesyrebakterier eller andre typer af medicin på dit sengebord, så bliver det nemmere at huske at tage dem. De vil være det første, du ser, når du vågner om morgenen, og det sidste, du ser, inden du falder i søvn om aftenen. På den måde skaber du en rutine, som bliver en naturlig del af din dagligdag.

Sæt en påmindelse på din telefon

Det er også vigtigt at være opmærksom på, at nogle former for medicin kræver en fast dosering på bestemte tidspunkter af dagen. I disse tilfælde kan det være en god idé at sætte en påmindelse på din telefon eller computer, så du er sikker på, at du rent faktisk indtager din medicin på de tidspunkter, hvor det er nødvendigt.

Når du indtager medicin og vitaminpiller regelmæssigt, kan det have stor betydning for din sundhed og overordnede livskvalitet. Du kan derfor gøre det nemt for dig selv ved at have dem stående ved hånden på dit natbord. En lille, men vigtig ændring, der kan gøre en stor forskel i din dagligdag, fordi du er sikker på, at du husker at tage det.

Alternativ kan du stille dem på spisebordet, hvor du både spiser morgenmad og aftensmad. På den måde kan du også have dem lige ved hånden i løbet af dagen, og du bliver samtidig mindet om, at du skal tage dem i forbindelse med dine morgen- og aftensmåltider.